İngiliz Başbakan Cameron Türkiye'de

İngiliz Başbakan Cameron Türkiye'de

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere Başbakanı David Cameron Türkiye'ye gelerek temaslarda bulundu

İngiltere Başbakanı David Cameron, özel uçağı ile saat 18.10'da Ankara'ya geldi. İngiltere Başbakanı Cameron'ı, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Esenboğa Havalimanı'nda, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ile diğer yetkililerin karşıladığı öğrenildi.

Cameron'ın karşılandığı Şeref Salonu'nun yakınına basın araçları güvenlik gerekçesiyle alınmadı. Basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almalarına da izin verilmedi.

David Cameron'ı daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu Başbakanlık Merkez Bina'da karşıladı. İki Başbakan, önce baş başa görüşecek, daha sonra heyetlerarası görüşmelere geçilecek. Davutoğlu ile Cameron, Başbakanlık Merkez Bina'da ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Cameron ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Çalışma yemeğine Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...