Obama'dan samimi açıklamalar, 'Kulaklarımla dalga geçiyorlar'

Obama'dan samimi açıklamalar, 'Kulaklarımla dalga geçiyorlar'

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinde katıldığı bir programda izleyicileri kırdı geçirdi

ABD Başkanı Barack Obama, ülkenin TV'de en çok izlenen politik-komedi şovlu Colbert Report'un sunucusu Stephen Colbert'den rol çaldı. Programa aniden baskın yapan Obama, Colbert'e "Benim işime bu zamana kadar çok karıştın. Şimdi ben senin işine karışıyorum" diyerek sunucunun yerini aldı. Şovda sunucunun taklidini yapan Obama, kendiyle alay etti.

İZLEYİCİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU
"Ben Stephen Colbert, bu zamana kadar Başkanımızı hiç sevmedim. Adam çok kibirli. Bahse girerim, kendinden bahsederken üçüncü şahıs gibi bahsediyordur" sözleriyle şovuna başlayan Obama, izleyicileri kahkaha krizine soktu. "Obama Care" isimli sağlık programı hakkında espriler yapan Başkan, şovunu bitirdikten sonra Colbert ile samimi bir sohbete başladı.

"MICHELLE KULAKLARIMLA DALGA GEÇİYOR"
Obama, "İşimi seviyorum. İnanılmaz bir ayrıcalık, ama işin içindeyken bu ayrıcalığı ve unvanları düşünmüyorsunuz. Sadece Amerika halkına nasıl hizmet edeceğinizi düşünüyorsunuz. Ayrıca eve gittiğimde Michelle, Malia ve Sasha da bana zor zamanlar yaşatıyor ve benim büyük kulaklarımla dalga geçiyor" diyerek program boyunca esprili üslubunu devam ettirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...