Validebağ Camii'nin inşaatı devam ediyor

Validebağ Camii'nin inşaatı devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Koşuyolu'ndaki Validebağ Korusu'nu Anadolu Yakası'nın Hyde Park'ı haline getireceklerini söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek Yazıişleri Müdürümüz Mustafa Bilim ve Genel Müdür Yardımcımız Muaviye Gül'le görüşen Başkan Türkmen, Validebağ Korusu yanına yapılmakta olan cami için art niyetli bir kampanya ile olaylar çıkarıldığını ancak cami inşaatının hızla devam ettiğini söyledi. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Validebağ Korusu'nda yapacakları düzenleme çalışmaları konusunda da bilgi veren Başkan Türkmen, "Yeni düzenlemelerle İstanbul Anadolu Yakasının en güzel kent ormanını ortaya çıkaracağız. 1 metreküp bile beton nbsp;kullanmayacağız. Tamamen ahşap kullanılacak. Koruda seyir terasları, doğal göletler, yürüyüş alanları olacak. Tamamen ahşaptan anfi tiyatro, kır kahvesi olacak. nbsp;Yani, Anadolu Yakasının Hyde Parkı Validebağ'da yapılacak" dedi. Validebağ Korusu'nun şuan ki durumuyla ilgili bilgi veren Başkan Türkmen, "Korunun ortasında bir dere var ve lağım akıyor. nbsp;Bakımsız ve madde bağımlıların mekanı olmuş. Güvenlikli değil. Burayı halkın korusu yapacağız. 7 bin ağacın yanına 10 bin ağaç daha dikeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...