'O provokasyonu CHP'liler yaptı'

'O provokasyonu CHP'liler yaptı'

Politika Haberleri

Antalya Belediye Başkanı Menderes geçtiğimiz yaz yaşanan plaj krizi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Antalya'da geçen yaz hizmete giren kadınlar plajında üstsüz denize girme tartışması başlamıştı. Plajda denize giren bir grup kadın, üstsüz denize giren diğer kadınları belediye görevlilerine şikayet etmişti. Bunun üzerine bir süre konu gündeme oturmuş, daha sonra ise unutulmuştu.
Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel Kadınlar Plajındaki üstsüz güneşlenme kriziyle ilgili aylar sonra Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a açıklama yaptı.
CHP'NİN PROVOKASYONUYDU
CHP'li bazı kadınların plaja provokasyon için gelerek üstsüz güneşlendiğini ve olası bir müdahaleyle de bunun üzerinden propaganda yapma amacı taşıdığını kaydetti. Türel "CHP'den birkaç provokatör oraya gitti, üstsüz güneşlenmek gibi bir tercihte bulundular. Karışmadık. Baktılar ki bir şey olmuyor, bir hafta sonra bıktılar ve işin peşini bıraktılar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...