Ceylanpınar'da şehit olan asker Ramazan Yel toprağa verildi

/ Kaynak: İHA
Ceylanpınar'da şehit olan asker Ramazan Yel toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde askeri karakolda bir askerin cinnet getirmesi sonucu şehit olan Ramazan Yel'in cenazesi memleketinde toprağa verildi.

Dün Ceylanpınar ilçesinde bir karakolda nöbet tuttuğu sırada cinnet getiren bir asker, yakınında bulunan 2 asker arkadaşını vurduktan sonra intihar etmişti. Olayda şehit olan Kütahyalı er Ramazan Yel'in cenazesi, Kütahya Devlet Hastanesi morgundan alınarak memleketi Aslanapa ilçesine bağlı Nuhören köyüne getirildi. Cenazenin getirildiği sırada anne Hatice Yel ve baba Yaşar Yel fenalık geçirdi. Bu sırada annenin "Bu soğukta seni nasıl kara toprağa vereceğim" sözleri yürekleri dağladı.Şehit Yel'in cenazesi, köy camisinde İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül tarafından öğle namazına müteakip kıldırılan cenaze namazının ardından askerlerin omzuna alındı. Bu sırada anne Hatice Gül de oğlunun naşını askerlerle birlikte omuzlayarak uzun süre taşıdı. Daha sonra şehit Yel'in cenazesi, yapılan duaların ardından gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi.Şehidin cenaze törenine, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu, şehidin yakınları ve sevenleri katıldı. Öte yandan şehidin cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Efkan Ala da çelenk gönderdi.
Ceylanpınar'da şehit olan asker Ramazan Yel toprağa verildi

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...