Trabzonspor, Galatasaray'a odaklandı

/ Kaynak: AA
Trabzonspor, Galatasaray'a odaklandı

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor Medical Park'ın başantrenörü Nenad Markovic, takımdaki oyuncuların Galatasaray Liv Hospital maçına odaklandığını belirtti

FIBA EuroChallenge Kupası F Grubu 5. haftasında Cluj-Napoca takımını 91-72 yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor Medical Park'ta başantrenör Markovic, yaptığı yazılı açıklamada, rakiplerinden çok daha üstün bir oyun sergilediklerini ifade etti.
Maçı 19 sayı farkla kazanmalarına rağmen 24 top kayıplarının olduğunu vurgulayan Markovic, "Bütün oyuncularımızın aklında Galatasaray Liv Hospital maçı var. Cluj-Napoca karşısında tüm oyuncularımıza şans vermeye çalıştık. Bu maçı kazandık ve artık Galatasaray Liv Hospital maçını düşünüyoruz" değerlendirmesini yaptı.
Karşılaşmada 17 sayı atan Nusret Yıldırım ise maçı kazanmalarına rağmen çok sayıda da hatalarının olduğunu savundu.
Bu hatalarını gidermek adına daha çok çalışacaklarına işaret eden başarılı oyuncu, "Önümüzde çok zorlu bir Galatasaray Liv Hospital maçı var. Çok iyi çalışıp hatalarımızı en aza indirerek Euro Lig takımı olan Galatasaray Liv Hospital'a karşı hazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...