Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin'den Erdoğan'a çok sürpriz teklif!

Putin'den Erdoğan'a çok sürpriz teklif!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Akım'ın projesi hakkında Putin'in bu hattın isminin Türk Akımı konulabileceği yönünde bir ifade kullandığını belirtti.

Ankara'daki Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte hitap eden Erdoğan, Güney Akım'ın projesi hakkında Rusya Devlet Başkanı Putin'in bu hattın isminin Türk Akımı konulabileceği yönünde bir ifade kullandığını belirterek, "Son görüşmelerimizde şunu karar altına aldık. Hukuki bağlayıcılığı olmadan müzakerelere başlayıp bir ön mutabakat sağladık ve anlaşmamız halinde Güney Akım bitiyor. Putin bunun adını Türk Akımı koyabiliriz. Türk Doğalgaz Akımı koyabiliriz gibi bir ifade de kullandı. Karadeniz'den geçecek Türkiye sınırlarından Yunanistan sınırında Türk topraklarında orada bir hat kurulacak. Bunun adımını atabiliriz dendi. Mutabık kalmamız halinde bir de bu hatta kuracağız. Biz de oradan alabildiğimizi alacağız. Avrupa da talep etmesi halinde istediği kadar doğalgazı alma şansına sahip olacak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...