Barcelona'da El Haddadi'nin sözleşmesi yenilendi

Barcelona'da El Haddadi'nin sözleşmesi yenilendi

SPOR Haberleri

Barcelona, bu sezon A takıma yükselen 19 yaşındaki forvet Munir El Haddadi'nin maaşına zam yaptı ve bonservisini de 100 milyon TL olarak belirledi.

Barcelona'da forma giyen Fas asıllı İspanyol futbolcu Munir El Haddadi'nin sözleşmesinde iyileştirme yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, 19 yaşındaki El Haddadi'nin maaşının artırılarak, sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin 35 milyon Euro'ya çıkarıldığı bildirildi. Genç futbolcunun 2017'de bitecek sözleşme süresinde ise değişiklik yapılmadığı belirtildi.

1 Eylül 1995'te dünyaya gelen Munir El Haddadi, santrfor olarak görev yapıyor. Barcelona altyapısında yetişen genç futbolcu, bu yıl La Liga'da 8, şampiyonlar ligi'nde 3, Kral Kupası'nda 1 kez Katalan ekibinin A takımında forma giydi. 1.75 metre boyundaki El Haddadi, bu karşılaşmalarda 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

Munir El Haddadi bu yıl 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Makedonya'ya karşı oynanan maçta, ilk kez İspanya Milli Takımı'nın formasını da giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...