Sahte nikâh acısı

Sahte nikâh acısı

YAŞAM Haberleri

Eda Özmen ile Abdullah Göçmüş'ün nikahn törenş 6 Aralık'ta bir teknede yapılmış ancak sahteciliği fark eden Nüfus Müdürlüğü polise bildirmişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun yeğeni Eda Özmen ile Abdullah Göçmüş'ün nikâh töreni 6 Aralık'ta bir teknede yapılmış ancak sahteciliği fark eden Nüfus Müdürlüğü'nün durumu polise bildirmesi üzerine Özmen ve Göçmüş gözaltına alınmıştı. Evli ve çocuklu olan ancak eşinden ayrılamayacağını bilen Görmüş, Özmen'in de rızasıyla ağabeyinin kimlik bilgilerini kullanarak sahte nikâh yaptığı anlaşılmış, törene Bekaroğlu da katılmıştı. Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde imamlık yaptığı ortaya çıkan damat Abdullah Göçmüş'ün babası Ömer Göçmüş, 'Sahte nikâh' haberinin ortaya çıkması üzerine aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Göçmüş, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...