Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ve Süheyl Batum ihraç edildi

Ve Süheyl Batum ihraç edildi

Politika Haberleri

Emine Ülker'le birlikte CHP'den istifaların süreceğini söyledi diye disipline sevk edilen Süheyl Batum, partiden ihraç edildi.

CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, "partiyi kamuoyu önünde doğrudan tartışmaya açtığı ve parti bütünlüğünü sarsan tutum içine girdiği" gerekçesiyle "kesin ihraç istemiyle" disipline sevk edilmişti.
PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ
Gazete Habertürk'te yer alan bilgiye göre, Yüksek Disiplin Kurulu, nbsp;Süheyl Batum'la ilgili kararını verdi. Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum için 'ihraç kararı' çıktı.
KILIÇDAROĞLU DÖNEMİNDE BİR İLK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu döneminde ilk kez bir milletvekili kesin ihraç talebiyle yüksek Disiplin Kurulu'na gönderilmişti.
İSTİFALAR SÜRECEK DEMİŞTİ
CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum, Emine Ülker Tarhan'ın istifasından sonra Habertürk'e konuşmuş ve Emine Ülker Tarhan ile aynı yolda, aynı düşünceleri paylaştıklarını belirterek, istifaların süreceği mesajını vermişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...