Fenerbahçe zirve yarışında geriye düşmek istemiyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe zirve yarışında geriye düşmek istemiyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde yarın Sivasspor'u konuk edecek Fenerbahçe, galip gelerek, zirve yarışında geriye düşmek istemiyor

Ligde 10. haftada Bursaspor, 11. haftada Eskişehirspor ile berabere kaldıktan sonra 12. haftada Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek kötü gidişine son veren sarı-lacivertliler, yarın Sivasspor maçından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
Fenerbahçe, 12. hafta sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ve 24 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Sivasspor ise 2 galibiyet, 4 beraberlik, 6 yenilgi ve 10 puanla 16. sırada bulunuyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Sivasspor maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.
Diego'nun durumu
Sakatlığı nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ın sakatlığı geçti.
Takımla çalışmalara başlayan Brezilyalı futbolcunun, yarınki maçta oynamasının zor olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı muhtemel 11'i şöyle:
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Sow, Emenike.
5 futbolcu sarı kart ceza sınırında
Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Ligde üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün ve Kadlec, yarınki maçta birer kart daha görmeleri durumunda, 14. haftadaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçında cezalı duruma düşecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...