Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu bu belge ile köşeye sıkıştırdı

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu bu belge ile köşeye sıkıştırdı

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu dünkü bütçe görüşmelerine Kılıçdaroğlu'nun 14 yaşındaki oğlunu sigortalı yaptığını gösteren belgeler ile birlikte geldi.

Bütçe görüşmelerinin ilk gününde Meclis'te tansiyon yükseldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşması sırasında Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tek cevap verdi.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK genel müdürü olduğu sırada akrabalarını usulsüz biçimde SSK'ya yerleştirme iddialarına da değinen Davutoğlu elindeki belgelerle konuşmasını şöyle sürdürdü.


'OĞLUNUZ 14 YAŞINDA SİGORTALI YAPILMIŞ'
nbsp;"Yalnız size bir belge göstereceğim. Sayın Kılıçdaroğlu, o yıllarda müsteşar yardımcısı ve SSK Genel Müdürü. Kılıçdaroğlu'nun oğlu, 14 yaşında, ilköğretim son sınıf öğrencisi. Bir şirkete işe giriyor. İşe giriş tarihi 1 Mart 1997. İşten çıkış tarihi 1 Mayıs 1997. 14 yaşındaki çocuğunuzu işe alıyorsunuz, sigortalı yapıyorsunuz. 14 yaşında bir çocuğun nasıl sigortalı yapıldığını açıklayın. Çocuklarınızın hiçbir kabahati yok. Kabahati size ait. nbsp;
Genel Başkan Yardımcınız bir takım iddialarda bulundu. KPSS, birilerinin fısıldamasıyla KPSS sorularını çalan bir takım çevrelerin sınavsız alındığı iddiası. Burada onlarca Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu'nun önceki soyadını taşıyan onlarca kişinin ismi var."

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu bu belge ile köşeye sıkıştırdı

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu bu belge ile köşeye sıkıştırdı

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...