Davulun içinden uyuşturucu çıktı

/ Kaynak: İHA
Davulun içinden uyuşturucu çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonunda sokak satıcılarının uyuşturucu haplardan bir kısmını davul içerisine sakladığı tespit edildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polisin sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildi. Sokak satıcılarının uyuşturucu haplardan bir kısmını davul içerisine sakladığı tespit edildi. Kdz. Ereğli ilçesinde uzun süredir takip edilen sokak satıcılarına yönelik Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından sabaha karşı şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda M.O. (52), Ö.C.O. (23), Y.O. (33), Z.O. (29) ve T.A. (34) gözaltına alındı. Zanlıların ev ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında seyyar satıcılık yaptıkları araçların içerisinde yapılan aramalarda uyuşturucu hap ile esrar ele geçirildi. Sokak satıcılarının uyuşturucu hapları patates çuvallarının altına gizledikleri, davulun içerisinde sakladıkları tespit edildi. Sabah saatlerinde evlerinden alınan 5 kişi hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülerek gözaltına alındı. Operasyonun devam ettiği öğrenildi.Emniyette gözaltına alınan şüphelilerin yapılacak sorgularının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...