Mudurnu UFO gördü

/ Kaynak: DHA
Mudurnu UFO gördü

YAŞAM Haberleri  / DHA

BOLU'nun Mudurnu İlçesi'nde ışık saçarak uçan esrarengiz cisim güvenlik kameraları kayıtlarına yansıdı.

Hayvancılıkla uğraşan 44 yaşındaki Saffet Evran cisimden yayılan sesi duyarak uyandığını, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde uçan cismi gördüğünü söyledi.
Mudurnu'nun Bayramlı Köyü'nde hayvancılıkla uğraşan Saffet Evran, Salı günü sabah saat 06.20 sıralarında ilginç bir sesle uyandı. Pencereden etrafa bakan Saffet Evran birşey göremeyince büyükbaş hayvanların bulunduğu ahır ile samanlıklar için evin çevresine yerleştirdiği güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince şoke oldu. Evin önünü gören güvenlik kamerasının kaydında kavak ağaçlarının yanında ışıklar saçarak uçan ve daha sonra ahırın çatısının üzerinden geçen cismi fark eden Saffet Evran defalarca görüntüyü izledi. Saffet Evran korku dolu bakışlarla kamera kayıtlarındaki cismin ne olduğunu anlamaya çalıştı. Işık saçarak ilerleyen nesnenin çatının üzerinden geçerken ışığının çatının çinko kaplamasına yansıdığı görüldü. Sabah erken saatlerde ilginç bir sesle uyandığını belirten Saffet Evran, Güvenlik kameralarını inceledim. Evin önündeki kameradan kavak ağaçlarının arasından gelerek çatıya doğru giden bir cisim fark ettim. Cisim ahırın çatısının üzerinden uçarak kameranın açısından çıkıyor. Çok ilginç bir görüntü. Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşılaştım dedi. ##tgvideo##


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...