Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den çok kritik uyarı

/ Kaynak: İHA
Meteoroloji'den çok kritik uyarı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren birçok il için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam ve gece saatlerinden itibaren Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinde sağanak yağış, yarın itibari ile de fırtına beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'den yapılan açıklamada;
"Bugün yurdumuzun batısında görülmekte olan sağanak yağışların, akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege'de, yarın (12.12.2014) sabah saatlerinden itibaren Ege bölge geneli (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar), Batı Akdeniz (Antalya, Burdur ve Isparta) ile Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa, Balıkesir ve İstanbul'un Anadolu Yakası), yarın (12.12.2014) akşam saatlerinden sonra ise Adana ve Mersin çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare); bu gece saatlerinden itibaren Muğla, yarın (12.12.2014) sabah saatlerinden itibaren Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, vb) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.
nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...