Vural, 'böyle rezalet olamaz'

/ Kaynak: İHA
Vural, 'böyle rezalet olamaz'

Politika Haberleri  / İHA

Oktay Vural, "Hiç kimse Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kast eden terörle mücadeleyi anlamsız göremez" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Davutoğlu'nun AK Parti ile bağlantısı bulunan kişilerin kurallara aykırı biçimde çeşitli görevlere atandıkları iddialarına cevap vermek yerine tartışmaları kişiselleştirdiğini öne sürdü. "2015 seçimlerinde Davutoğlu'nun bu milletin geleceğine bir şey katamayacağı ortaya çıkmıştır" diyen Vural, terörle mücadele 'anlamsız' diyenlerin bayrağı, birlik ve bütünlüğü, milli kimliği anlamsızlaştıranlar olduğunu söyledi. Vural şunları kaydetti:
"Gazilerimizi, şehitlerimizin ruhunu incitmişlerdir. Böyle bir rezalet olmaz. Hiç kimse Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kast eden terörle mücadeleyi anlamsız göremez. Bu zihniyet bölücü terör örgütünün siyasi amaçlarını meşru kılmak isteyen bir zihniyettir."
"Zannederim, umarım, hem Başbakan, hem Bakanlar Kurulu kendilerine anayasa ve millet tarafından tevdi edilmiş bu görevi başka vesayet ortaklarıyla paylaşmaz ve dirayetli bir tavır oluşturur" diyen Vural, "Böyle bir şeyin Başbakan ve Bakanlar Kurulu tarafından kabul edilmemesi gerektiği açık ve nettir. Bakanlar Kurulu'nu toplaması, başkanlık etme isteğinin bir darbe niteliği taşıyacağı açık ve nettir" diye konuştu.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...