Burcu Esmersoy ile Başar Savur neden ayrıldı?

Burcu Esmersoy ile Başar Savur neden ayrıldı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Evlilik yolunda ilerleyen sunucu Burcu Esmersoy ile işadamı Başar Savur, ani bir kararla ayrıldı. Ayrılığın nedenini Esmersoy açıkladı. İşte detaylar...

Burcu Esmersoy, Mart 2014'te flört etmeye başladığı Başar Savur ile evlilik planı yaptıkları sırada ayrıldı. Yaklaşık 1.5 yıl aşk yaşadığı Sami Kiresepi ile ilişkisi de 1 yıl önce tam da nikah masasına oturmaya yakın bitmişti.


EVLİLİK TEKLİFLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
Burcu Esmersoy'a 2012'deki erkek arkadaşı Cem Alper de evlilik teklif etmişti. Yakınları düğün davetiyesi beklerken ayrılık haberleri gelmişti. Burcu Esmersoy'un 3 sevgilisinden de evlilik teklifi aldığı halde neden nikah masasına oturamadığı ortaya çıktı.
Burcu Esmersoy ile Başar Savur neden ayrıldı?

''AŞKI DEĞİL, KARİYERİMİ SEÇTİM''
Posta'nın haberine göre, Burcu Esmersoy bu konuda yakınlarına şöyle dert yandı: "18 yıllık televizyon kariyerim var. İş tempom öyle yoğun ki, birinin bana ayak uydurması çok zor. Başar da işlerimi biraz hafifletmemi istedi. Yapamadım. Aşkı değil, kariyerimi seçtim."


BOŞANDIKTAN SONRA KARAR ALMIŞTI
Esmersoy 2006'da evlendiği Massimo Cussimano için mesleğini bırakıp İtalya'ya yerleşmişti. 2008'de boşandılar. Güzel sunucu ayrılığın ardından "Bir daha aşk için kariyerimi asla bırakmam" demişti.
Burcu Esmersoy ile Başar Savur neden ayrıldı?

Savur'un ailesiyle de tanışan Burcu Esmersoy, eylül ayında verdiği röportajda yeniden evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Evlilik söylentileri hakkında konuşmama kararı aldım. Geçen sefer çok konuştum, olmayınca insanlar hayal kırıklığa uğradı. Bundan böyle insanlarda beklenti oluşturmak istemiyorum. İlişkilerimin hepsi ciddi ilişkiler oluyor. Her şey çok güzel gidiyor; ama aşkın bittiği noktada, evlilik için saygı ve sevginin devam etmesi gerekir ya; onları göremeyince evlenmemek gerektiğini düşünüyorum."
Burcu Esmersoy ile Başar Savur neden ayrıldı?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...