"Narkotim" polisleri göreve başladı

"Narkotim" polisleri göreve başladı

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve 11 pilot ilde uygulanan "Narkotim Projesi" Adana'da hayata geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı" kapsamında yürütülen çalışmalara ek olarak geliştirilen ve uyuşturucunun sokak düzeyinde ulaşılabilirliğinin önlenmesi amacıyla hayata geçirilen "Narkotim Projesi" için Adana'da tören düzenlendi. Adana Valisi Mustafa Büyük, valilik bahçesinde düzenlenen törende, projenin açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Ankara'da yaptığını anımsattı. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Diyarbakır, Mersin, Konya, Erzurum ve Samsun'un pilot il olarak seçildiğini dile getiren Büyük, projenin başlamasıyla uyuşturucuyla mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütüleceğini vurguladı.
"Narkotim" polisleri göreve başladı

Uyuşturucuyla mücadele konusunda hükumetin çok önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Büyük, ''Gençlerimizin karşılaştığı en önemli problemlerden bir tanesi uyuşturucu. Bu sorununda ortak topyekun bir mücadeleyle çözüleceğine inanıyorum'' dedi.
''Narkotim'' projesi kapsamında Adana'da 84 personelden 16 ayrı ekip oluşturulduğunu aktaran Vali Büyük, konuşmasına şöyle devam etti:
''Uyuşturucuyla mücadele kapsamında güzel bir çalışmayı bugün itibariyle biz de başlatmış oluyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde yapılacak mücadelenin en önemli kısımlarından birisi mutlaka emniyet bünyesindeki çalışmalardır. Ben ilimizde yapılan çalışmaların, Türkiye'de yapılan başarılı çalışmalara örnek teşkil edeceğine inanıyorum. Özellikle son 6 aydır ilimizde uyuşturucu kaçakçılarına yönelik başarılı çalışmalar yapıldı. Şimdi yeni projelerle ve hedeflerle çok daha iyi bir noktaya getireceğimize inanıyorum.''
"Narkotim" polisleri göreve başladı

Daha sonra Vali Büyük, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Mustafa Kibar'ın kurdele kesmesinin ardından "Narkotim" personeli göreve başladı.
Törende, narkotik dedektör köpeği "Marko" gösteri yaptı.
"Narkotim" polisleri göreve başladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...