Dzemaili resmi siteden açıklama yaptı

Dzemaili resmi siteden açıklama yaptı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın Arnavut asıllı İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili, İtalya'da yürütülen soruşturmayla kendisi ve eşinin ilgisi bulunmadığını söyledi.

Dzemaili, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Son günlerde, İtalya'da gerçekleştirilen bir soruşturmadaki bazı detayların Türkiye ve Arnavutluk medyası tarafından kamuoyuna yanlış şekilde aktarıldığını takip etmekteyim" ifadelerini kullanarak, şunları kaydetti:

"Öncelikle şunu belirtmeliyim; bu soruşturmayla ne benim ne de eşimin bir ilgisi bulunmaktadır. Söz konusu olayla alakalı olarak isimlerimizin kullanılması, benim ve eşimin yanı sıra, kulübüm Galatasaray'ın da imajını ve saygınlığını olumsuz anlamda etkilemektedir. Kariyeri boyunca saha içinde olduğu kadar saha dışında da sporcu kimliğine ve formasını giydiği kulübe karşı sorumluluklarını yerine getiren bir profesyonel olarak, bu tip yanlış bilgiler içeren ve spekülatif haberler paylaşmaya devam eden yayın kuruluşları karşısında hakkımı yasal yollardan arayacağımın bilinmesini isterim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...