Beşiktaş liderliği tek golle aldı

Beşiktaş liderliği tek golle aldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Olipiyat'ta ağırladığı Tottenham'ı 1-0'la geçerek grubunu lider tamamladı

Beşiktaş ve Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki son maçlarına liderlik iddiası ile çıktı. Her iki temsilcimize de galibiyet gerekiyordu. Beşiktaş Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Tottenham'ı Cenk'in tek golüyle 1-0 yenerek grubunu lider olarak tamamladı. Trabzonspor ise grup lideri Legia Varşova'yla deplasmanda karşılaştı. Rakibine 2-0'la boyun eğen Fırtına bir üst tura ikinci sırada yükseldi.

BEŞİKTAŞ İSTEDİĞİNİ TEK GOLLE ALDI

Li­gde ve Türkiye Kupası'nda li­de­r konumda olan Be­şik­taş, Av­ru­pa­'da da yük­sek­ten uç­tu. Dep­las­man­da elin­den ka­çır­dı­ğı Tot­ten­ha­m'­ı evinde af­fet­me­di. Elektrik kesintileriyle iki kez duran maçın tek golünü Cen­k attı. Kar­tal­ böylece 2'n­ci tu­ra li­der yük­sel­me onu­ru­nu ya­şadı. Bir son­ra­ki ra­kip ise pa­zar­te­si gü­nü bel­li ola­cak

UE­FA Av­ru­pa Li­gi C Gru­bu'nun 6. ve son haf­ta­sın­da Be­şik­taş evin­de Tot­ten­ham'ı ağır­la­dı. Grup­tan çık­ma­yı ön­ce­den ga­ran­ti­le­yen iki ta­kı­mın mü­ca­de­le­sin­de rakibini 1-0 yenen temsilcimiz son 32 takım arasına liderlik apoletiyle kalmayı başardı.

6. nbsp; DA­Kİ­KA: Chad­li'nin sol­dan or­ta­sın­da al­tı­pa­sın önün­de mü­sa­it po­zis­yon­da Sol­da­do'nun do­ku­na­ma­dı­ğı me­şin yu­var­lak ce­za ala­nı dı­şı­na çık­tı.

16. DA­Kİ­KA: Or­ta sa­ha­dan kul­la­nı­lan ser­best vu­ruş­ta ar­ka di­rek­te top­la bu­lu­şan Ka­bo­ul, me­şin yu­var­la­ğı boş po­zis­yon­da­ki Sol­da­do'nun önü­ne bı­rak­tı. Bu oyun­cu­nun vu­ru­şun­da, iyi po­zis­yon alan ka­le­ci Tol­ga to­pa sa­hip ol­du.

30. DA­Kİ­KA: Sol çap­raz­dan ce­za ala­nı­na gi­ren Ol­cay Şahan'ın vu­ru­şun­da, top az fark­la üst­ten au­ta git­ti.

48. DAKİKA: Beşiktaş'ın sağ ka­nat­tan ge­li­şen ata­ğında Ser­dar, uzaktan ka­le­ye sert bir şut çek­ti ama top üst­ten dı­şa­rı­ya git­ti.

55. DA­Kİ­KA: Sağ ka­nat­tan pas­la­şı­la­rak kul­la­nı­lan kö­şe vu­ru­şu­nun ar­dın­dan Wal­ker ce­za ala­nı­na gi­rip gü­zel bir or­ta yap­tı ama sa­vun­ma­mız to­pu son an­da kor­ne­re gön­der­di.

58 . DA­Kİ­KA: Ra­kip ya­rı alan­da bas­kıy­la to­pu ka­za­nan Cenk, sol aya­ğıy­la uzak me­sa­fe­den ha­ri­ka bir şut çı­kar­dı. Top ça­tal­dan dön­dü. An­cak bu po­zis­yon ade­ta go­lün ha­ber­ci­si ol­du.

60. DA­Kİ­KA: nbsp; Gök­han Tö­re'nin or­ta­sın­da ar­ka di­rek­te top­la bu­lu­şan Ol­cay, tek pas­la to­pu Cenk'e at­tı. Fır­sa­tı ka­çır­ma­yan Cenk al­tı­pas­tan aşırt­ma bir vu­ruş­la kalecinin üstünden ağ­la­rı sarsmayı başardı: 1-0.

68. DA­Kİ­KA: Sol­dan ge­len Be­şik­taş'ta So­sa ile ver­kaç ya­pan Ke­rim ce­za ala­nı­na gir­di. Sol çap­raz­da ka­le­ciy­le kar­şı kar­şı­ya po­zis­yon­da yap­tı­ğı vu­ruş yan ağ­lar­da kal­dı.

RAKİPLER ÇOK ZORLU

UEFA Avrupa Ligi'nde 2'nci tura lider yükselen Beşiktaş'ı bu turda birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Pazartesi günkü kuraya 1'inci torbadan seribaşı katılacak olan Beşiktaş'ın eşleşeceği muhtemel takımlardan bazıları şöyle: Liverpool, Anderlecht, Ajax, Roma, Villarreal, Torino, PSV, Dnipro.

OLİMPİYAT'TA ELEKTRİK SKANDALI

8'de ve 90+1'de elektrikler kesildi. Trafo problemi olduğu belirtildi.

Olim­pi­yat Sta­dı­'n­da dün ak­şam tam an­la­mıy­la bir skan­dal­lar zin­ci­ri ya­şan­dı. Bi­ri ma­çın ba­şın­da bi­ri de uzat­ma­lar­da ol­mak üze­re iki kez elek­trik­ler ke­sil­di. İlk sı­kın­tı 8'in­ci da­ki­ka­da yaşan­dı. Sa­ha­yı ay­dın­la­tan ışık­lar bir an­da sö­nün­ce stat ka­ran­lı­ğa gö­mül­dü. Bu­nun üze­ri­ne ha­kem iki ta­kım oyun­cu­la­rı­nı so­yun­ma oda­la­rı­na yol­la­dı. Je­ne­ra­tör­ler dev­re­ye so­ku­lur­ken kar­şı­laş­ma yak­la­şık 15 da­ki­ka­lık bek­le­me sü­re­si­nin ar­dın­dan kal­dı­ğı yer­den ye­ni­den baş­la­dı.

3 GÜNDÜR KESİNTİ VAR

İkin­ci ke­sin­ti ise ma­çın 3 da­ki­ka­lık uzat­ma bö­lü­mü­nün ilk sa­ni­ye­le­rin­de ya­şan­dı. Stat bir kez da­ha ka­ran­lı­ğa bü­rün­dü. İkin­ci ke­sin­ti­de de je­ne­ra­tör­ler yak­la­şık 10 da­ki­ka için­de dev­re­ye gir­di. Ta­kım­lar ye­ni­dan sa­ha­ya çık­tı ve ka­lan 3 da­ki­ka­dan az sü­re oy­na­na­rak maç ta­mam­lan­dı. Söz ko­nu­su ola­yın Ba­şak­şe­hir'deki tra­fo arı­za­sı ne­de­niy­le ya­şan­dı­ğı bil­di­ril­di. 3 gün­dür böl­ge­de zaman zaman elek­trik­le­rin ke­sil­di­ği öğ­re­nil­di. Bu du­rum "Ne­den ön­lem alın­ma­dı­" so­ru­su­nu ak­la ge­tir­di. Ancak BEDAŞ'tan yapılan "Kesinti stadın jeneratör sisteminin devreden çıkması nedeniyle gerçekleşmiştir" açıklaması kafa karıştırdı.

BEŞİKTAŞ'TA İKİ SAKAT DAHA...

"Sa­kat­lı­k" de­nin­ce ak­la ilk ge­len ta­kım olan Be­şik­ta­ş'­ta kâ­bus sü­rü­yor. Si­yah-Be­yaz­lı­lar dün 2 şok da­ha ya­şa­dı. İlk kö­tü ha­ber maç ön­ce­si gel­di. Sol alt ar­ka ada­le­sin­de­ki ağ­rı­la­rı ne­de­niy­le ma­çın son an­tren­ma­nı­na çık­ma­yan Ve­li Kav­lak'ta yır­tık tes­pit edil­di ve tec­rü­be­li oyun­cu kad­ro­dan çı­ka­rıl­dı. Ma­çın ilk ya­rı­sı­nın so­nun­da da Er­san sa­kat­la­nıp ye­ri­ni genç Atınç'­a bı­rak­tı. Kar­ta­l'­da bu isimler dışında Dem­ba Ba, Mustafa, Si­vok, Oğuz­han, Cenk ve Uğu­r'un da sa­kat­lık­la­rı bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...