Fenerbahçe Sivasspor'u ağırlayacak

Fenerbahçe Sivasspor'u ağırlayacak

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Fenerbahçe, kendi sahasında Sivasspor'u ağırlayacak. İşte Fenerbahçe Sivasspor maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında saat 20.00'de Sivasspor'la karşılaşacak. Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçta sürpriz yaşanmaması için futbolcularını uyardı. Konuk Sivasspor'da ise önemli eksiler var.
Fenerbahçe'de haftayı kayıpsız geçmek isteyen Teknik Direktör İsmail Kartal, futbolcularını Sivasspor maçı için uyardı. Sürpiz yaşamak istemeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, hafta boyu yapılan çalışmalarda rakibin eksilerini ve artılarını anlatarak, takımını maça hazırladı.
nbsp;
Oyuncularını, rakibin eksiklerine aldırış etmemeleri konusunda uyaran Kartal, baskılı bir futbol istedi. Hafta boyunca tempoyu arttırma üzerine çalışan sarı lacivertliler, rakibe ön tarafta şok pres uygulamayı da sıkça denedi. Fenerbahçe'de Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve son günlerde takımla çalışmalara başlayan Diego, Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı. Brezilyalı oyuncu 2 haftadır takımdan ayrıydı. Diego yalnızca iki gündür takımla çalışmalara başlamıştı. Teknik ekip sağlık ekibiyle görüştü ve yıldız oyuncu riske edilmedi.
Konuk ekip Sivasspor'da ise eksiklerin listesi kabarık. Ziya Erdal, Burhan Eşer ve İbrahim Toraman sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan isimler. Ayrıca son lig maçında kırmızı kart gören John Utaka da Fenerbahçe'ye karşı görev alamayacak. Ligde sadece 2 galibiyeti bulunan Sivasspor 16. sırada yer alıyor. Roberto Carlos'un öğrencileri Kadıköy'den puan çıkararak çıkışa geçmeyi planlıyor.

MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE: Volkan – Gökhan, Bekir, Alves, Caner – Meireles, Mehmet Topal ,Emre – Kuyt, Emenike, Alper
SİVASSPOR: Ertuğrul – Cicinho, Da Costa, Ümit, Berk – Kadir, Adem – Cihan, Chahechouhe – Mehdi, Batuhan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...