Yarsuvat'tan taraftarı heyecanlandıracak açıklama, 'Vazgeçmeyiz'

Yarsuvat'tan taraftarı heyecanlandıracak açıklama, 'Vazgeçmeyiz'

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Bugün Gazetesi'ne konuşan Yarsuvat, 4. yıldızdan Mecidiyeköy'de yapılması planlanan otele kadar bir çok konuye değindi
"4'üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez. Hiçbir şeyi gizleyemem. Benim ruhum böyle. Zamanla başka (başkan) örnekleri çıkacaktır. Haftaya Mecidiyeköy'de kuleyi dikmeye başlarız. Ali Sami Yen adını farazi olarak söyledik."
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, farklı tarzı ile öne çıkıyor. Şeffaflığı ilke edinen ve son mali genel kurul ile divan toplantısında gündemdeki konularla ilgili ince detaylara kadar bilgi veren Yarsuvat, "Benim ruhum öyle. Hiçbir şeyi gizleyemem. Zamanla başka örnekler de çıkacaktır" dedi. Şeffaflığın kulübe daha çok şey kazandıracağını vurguladı.

"İKİSİNDEN DE VAZGEÇMEYİZ"
Başkan Duygun Yarsuvat, bu seneki 4'üncü yıldız rekabetine de değindi. Takımın Süper Lig'de hedefe emin adımlarla ilerlediğini belirtirken, hem şampiyonluğun hem de bu dönemde startı verilmesi planlanan inşaat işlerinin aynı önemde olduğunu savundu. Riva arazisinin değerlendirilmesinin yanı sıra Mecidiyeköy'deki araziye yapılması planan otelle ilgili sorumuza cevap veren Yarsuvat, "Galatasaray için bu sezonki 4'üncü yıldız ve şampiyonluk ile hedeflediğimiz inşaat projeleri aynı önemdedir. Her ikisi de kulübümüzün geleceği açısından mühimdir. Hiçbirinden vazgeçmemiz mümkün değildir" değerlendirmesi yaptı.

GALATASARAY'A 16 MİLYON DOLARA MAL OLACAK

Yarsuvat, Mecidiyeköy'de eski stadın yanındaki GS Store Çadırı'nın olduğu arazi için "İşyeri inşaatı ruhsatı var. Ama sorun değil. İnşaat başladıktan sonra otele çevirebiliyoruz. Otele, Ali Sami Yen ismininin verilmesi şart değil. Biz bunu mali kurulda farazi söyledik. Genel kurul uygun görmezse olmaz. Onlar oylayacak. Önümüzdeki hafta kuleyi dikmeye başlarız" diye konuştu. Söz konusu otelin maliyeti 16 milyon dolar, yıllık geliri ise 5-6 milyon dolar olarak hesaplanmıştı.

"HER TOPLANTIDA OLAY MI ÇIKACAK!"
Kulübün çok meselesi olduğunu ve adeta başlarını kaldıramadıklarını da belirten Yarsuvat, ince mesajlar yolladı. Her toplantıda olay çıkacak zannedildiğinden yakınan Başkan, son divan kurulu toplantısını kastetti ve "Rutin şeyler yapıyoruz. Normal konuları konuşuyoruz. Sürekli olay mı çıkmalı" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...