Sinpaş Monaco'yu 40 yılda 4'e katladı

Sinpaş Monaco'yu  40 yılda 4'e katladı

Ekonomi Haberleri

Ankara'da Altınoran ve İncek Life projelerini hayata geçiren Sinpaş Holding, 2015'te 3 yeni projeye daha başlamayı planlıyor.

Kuruluşunun 40. yılını kutlayan ve 4 Monaco nüfusu kadar insanı ev sahibi yapan Sinpaş Holding, doğduğu şehir Ankara'da inşaatını sürdürdüğü Altınoran ve İncek Life projelerinin yanı sıra gelecek yıl gerçekleştireceği yeni projeleriyle de başkentin çehresini değiştirmekte kararlı gözüküyor. 2015 yılında yeni projeleri hazırda bekleten grubun iştiraklerinden Sinpaş GYO, yılın ilk çeyreğinde Gaziosmanpaşa ve Çankaya'da, Servet GYO ise ikinci çeyrekte Oran projesini devreye sokacak. Ankara'da mevcut projeleriyle yaklaşık 5 bin konut ürettiklerini, toplamda 14 bin konuta ulaşacaklarını vurgulayan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Yeni projelerimizle Ankara bizim için önemini koruyacak. Ankara'ya girdiğimiz 2011 yılı sonundan 2015 yılına kadar planlanan 430 bin konut ihtiyacı halen sürüyor" dedi.
Sinpaş Monaco'yu  40 yılda 4'e katladı

Gayrimenkul sektörü ve holdinge ilişkin değerlendirmede de bulunan Ahmet Çelik, yılın ilk 2 çeyreğinde satışlarının durgun geçtiğini ama Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından sektörde canlanmanın başladığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Sinpaş olarak, Ekim ayında 2014 yılı hedeflerimizi yakaladık. 1.2 milyar lira değerinde 2 bin 504 konut satışı gerçekleştirdik. Bu yıl içinde yüzde 20 büyüme anlamına geliyor. Son 5 yılda ise 12 bin konut satışıyla 7 milyar lirayı aşan ciroya ulaştık. Sektörde liderliğe yükseldik." nbsp;
ALTINORAN'A 100 BİN?AĞAÇ?
Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Altınoran projelerinin Türkiye'nin en büyük temalı yaşam projesi olduğunu söyledi. Projede 640 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunduğunu belirten Çelik, "Proje kapsamında rekreasyon alanımıza 100 bin ağaç dikilecek" dedi. nbsp;
GÜVEN ADALI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...