Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'da hayal kırıklığı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da hayal kırıklığı

SPOR Haberleri  / DHA

Legia Varşova'ya 2-0 yenilen Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı yaşanırken bordo mavililer, Danimarkalı hakem Keen Hansen'e tepki göstedi.

Eksik kadrosuyla gittiği Varşova'da beklenen oyunu ortaya koyamayarak 2-0 yenilen Trabzonspor, son 3 maçta galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşadı. Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan, ligde Beşiktaş'a 3-0 yenilen Trabzonspor, Legia Varşova karşısında da beklenen oyunu ortaya koyamadı ve sahadan yenik ayrıldı.
Yöneticiler, Legia Varşova yenilgisinde takımlarının ortaya koyduğu oyunun yanısıra hakem Keen Hansen'in de payı olduğu görüşünde birleşti. Özellikle Yatabare'nin ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan golün iptal edilmesinin büyük bir hata olduğunu belirten bordo mavili yöneticiler, "O golle yeniden oyuna ortak olabilirdik ama maalesef hakem kurbanı olduk. Zaten çok sert geçen bir maçtı. Hakem rakibin sertliğine de göz yumdu" dediler. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal da hakemin sertliğe prim tanıdığını ve bunun da oyunlarını etkilediğini ileri sürdü.


CARDOZO YİNE SESSİZ
Trabzonspor'da forvet oyuncuları Cardozo ve Yatabare'nin Legia Varşova karşısında ortaya koyduğu etkisiz futbol tepkiye sebep oldu. Özellikle UEFA Kupası ön eleme turunda Rostov karşısında attığı golün ardından Avrupa'da gol kaydedemeyen Cardozo'nun, yine golle tanışamaması dikkati çekti. Ligde 8 gol atan Paraguaylı forvetin Avrupa Ligi'ndeki sessizliği, bordo mavililerin grubu ikinci sırada bitirmesinin en büyük sebeplerinden biri olarak gösterildi.


"BU MAZERET SON OLSUN"
Trabzonspor'un Legia Varşova karşısında aldığı yenilgiye yerel gazeteler attıkları başlıklarla eleştirdiler. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Bu mazeret son olsun" manşetinin altında, "Keçiörengücü; yedeklerle oynadık. Beşiktaş iş kazasıydı; Legia Varşova sakatımız çoktu. Trabzonspor son 3 resmi maçından sadece bir puan çıkarabildi. Son vurgun Legia Varşova'dan geldi." ifadesini kullandı.
Günebakış Gazetesi ise, "Fırtına dindi. Buz gibi gol verilmedi", Taka Gazetesi'de, "Keçiörengücü moralimizi, Beşiktaş havamızı, Legia fiyakamızı bozdu. Üzülecek bir şey yok, ders alacak çok şey var. Her şeye rağmen baharda Avrupa'dayız" başlıklarıyla çıktı. Karadeniz Gazetesi, "Varşova'da buz kestik" başlığıyla müsabakayı okuyucularına aktardı.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...