Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prandelli-Galatasaray savaşı başlıyor

Prandelli-Galatasaray savaşı başlıyor

SPOR Haberleri

Cesare Prandelli gitti ama yankıları hala devam ediyor.

Mali olarak darboğazda olan Aslan, İtalyan hocaya tazminat ödememek için her yolu deniyor. Tecrübeli çalıştırıcı ise ısrarla parasını istiyor... İstanbul'dan dün ayrılan Prandelli'nin iki yıllık alacağı olan 4.6 milyon Euro'nun ödenmesi için yönetime baskı uyguladığı ve menajeri aracılığıyla kulübü, FIFA'ya gitmekle tehdit ettiği belirtildi.
İtalyan hocanın bu girişimi, Sarı-Kırmızılılar'ı harekete geçirdi. Yönetimin, Prandelli'nin sözleşmesinde bulunan ve tazminatsız gönderilme şartını içeren "Yaptığı kişisel hatalar ile performans düşüklüğü" maddesini koz olarak kullanacağı bildirildi.
HEDEFTEN SAPTIRDI
Bu sayede Prandelli'ye sadece görev süresindeki hak edişlerini ödemeyi planlayan yönetim, performans düşüklüğüne gerekçe olarak ise İtalyan hocanın Devler Ligi'ndeki maçlardan sonra sık sık yaptığı "Hedef Türkiye Ligi ve 4. yıldız" açıklamasını gösterecek. Prandelli'nin kişisel hataları ve bu tarz açıklamalarıyla Galatasaray'ı Avrupa hedefinden saptırdığını belirten yönetim, yaşanan ekonomik zararı da göz önünde bulunduracak.
PRANDELLİ CEPHESİ: LİDERDEN 1 PUAN GERİDEYDİM
Yönetimin bu hamlesine karşın İtalyan hoca ise, "Ligde 10. hafta sonunda liderden sadece 1 puan gerideydim" savunmasını yapacak. 2 yıllık alacağını ve söz verilen başarı primlerini de talep eden Prandelli'nin yardımcılarına ödenecek ücretle fatura bir hayli kabarıyor. Eğer Galatasaray, bu ayın sonuna kadar ödeme yapmazsa, tarafların FIFA'lık olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
İSTANBUL'U TERK ETTİ
Prandelli, dün Türkiye'den ayrıldı. Bazı işlerini halletmek için bir süredir İstanbul'da olan Prandelli, sevgilisi ve oğlu ile birlikte Polonya'ya uçtu. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Prandelli'nin önümüzdeki günlerde Galatasaray'la görüşmek için tekrar İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...