Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İbrahim Çelikkol pişman

İbrahim Çelikkol pişman

MAGAZİN Haberleri

10 aylık ilişkilerini, iki hafta önce ani bir kararla bitiren İbrahim Çelikkol'un Sinem Kobal'la barışmak istediği iddia ediliyor

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'u 10 aylık kız arkadaşı Sinem Kobal 2 hafta önce yollarını ayırmıştı. Çelikkol, aynı günlerde başrolünde olduğu 'Reaksiyon' dizisinden de ayrılmıştı. Hem aşkını, hem işini kaybeden İbrahim Çelikkol moral bulmak için tatile çıktı. Amerika turunu bitiren oyuncu şimdi California'da. Sinem Kobal ise tatil için gittiği Paris'ten yeni döndü.
İbrahim Çelikkol pişman

İBRAHİM BARIŞMAK İSTİYOR
İddiaya göre; İbrahim Çelikkol çok üzgün. Bir türlü aklından çıkaramadığı Sinem Kobal ile aşkına kaldığı yerden devam etmek istiyor. Çelikkol barışın yollarını arıyor. Ortak arkadaşlarını arayıp Sinem Kobal'ın nasıl olduğunu, ruh halini soruyor. Daha önce sosyal medyayı bu kadar sık kullanmayan eski sevgililerin, ayrıldıktan sonra bol bol fotoğraf paylaştığı da dikkatlerden kaçmadı. Çıktıkları tatilden kareler yayınlayan ikilinin, birbirlerine nispet yaptıkları da söylentiler arasında.
İbrahim Çelikkol pişman

İLİŞKİYİ KISKANÇLIĞI BİTİRDİ
Bu ilişkinin İbrahim Çelikkol'un aşırı kıskançlığı yüzünden bittiği söylenmişti. nbsp;ensonhaber
İbrahim Çelikkol pişman
İbrahim Çelikkol pişman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...