Arda Turan ayın oyuncusu seçildi

Arda Turan ayın oyuncusu seçildi

SPOR Haberleri

Atletico Madrid kulübünün resmi sponsorlarından Mahou, kasım ayının en iyi sporcusu olarak Arda Turan'ı seçti

İspanya'nın Atletico Madrid kulübünün resmi sponsorlarından olan Mahou, kasım ayının en iyi sporcusu ödülünü Arda Turan'a verdi.
"5 yıldızlı futbolcu" sloganıyla Atletico Madrid'te her ay en iyi oyuncuyu seçen Mahou, geçen ayın en iyi ismini, Arda Turan olarak belirledi. Ödülünü aldıktan sonra Atletico Madrid kulübünün kameraları karşısında konuşan milli futbolcu, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Açıkçası formda olduğumu düşünüyorum" dedi.
Kazanmanın ve ödül almanın çok güzel olduğunu, ancak kendisi için anlamlı olanın, sezon sonu kazandığı kupalar olduğunu dile getiren Arda Turan, "İyi bir sene geçiyor ama bizim için önemli olan sezon sonları olmalı. Bu seneyi çok iyi bitiriyoruz ve inşallah kalan 3 maçı da kazanıp öyle tatile gireceğiz" diye konuştu.
Pazar günü sahalarında Villarreal'e karşı oynayacakları maçıyla ilgili de Atleticolu futbolcu, "Bizim için her maç bir final, biz hep böyle düşünmeliyiz. Her maça, hayatımızdaki en önemli maç gibi çıkıyoruz. Villarreal maçı da öyle olacak. İyi konsantre olacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, taraftarımıza mutlu bir gün yaşatmaya çalışacağız ama çok zor olacak. İşimiz çok zor" değerlendirmesini yaptı.
Vicente Calderon Stadı'nın "Atletico'nun evi" olduğunu ve büyük takım olduklarını göstermek için sahalarında hep güçlü olmaları gerektiğini vurgulayan Arda Turan, "Taraftarımızla ve duruşumuzla sahamızdaki gücümüzü yansıtmayı dünyada en iyi yapan takımız. Hem taraftar hem takım hem de kulüp olarak kendi sahamızda dünyanın en etkili kulübüyüz" ifadelerini kullandı. SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...