Konyaspor başkanı Ahmet Şan, 'Galatasaray'ı puansız uğurlayacağız'

/ Kaynak: DHA
Konyaspor başkanı Ahmet Şan, 'Galatasaray'ı puansız uğurlayacağız'

SPOR Haberleri  / DHA

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Dolu olmasını beklediğimiz tribünyerin önünde oynayacağımız Galatasaray'ı yenerek uğurlayacağımıza inanıyoruz" dedi

Basın toplantısı düzenleyen Başkan Ahmet Şan, önce Torku Konyaspor'un ligdeki durumuyla ilgili bilgi vedi. "Sezon başlangıcında koyduğumuz hedef, çıtayı yükseltmekti" diyerek sözlerini sürdüren Başkan Ahmet Şan, "Sezon başında aldığımız bir mağlubiyetle sezona başladık ve daha sonra da ilk 11'de yer alan bazı futbolcuların ciddi sakatlıklar geçirmesiyle istediğimiz yerde olamadık ve teknik direktör değişikliğine gittik" diye konuştu. Yeni stadyumlarının iyi bir ambiyansı olduğunu Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında gördüklerini anlatan Başkan Şan, şöyle devam etti:
"KOMBİNELERLE BİRLİKTE STAT DOLACAK"
"Bu hafta oynayacağımız Galatasaray'ı da burada bu atmosferde güzel bir şekilde ağırlayacağımızı düşünüyorum. Takımımız güzel bir hazırlık geçirdi. İnşallah bu maçtan galip gelerek Torku Konyaspor'u sezon başında hedeflediğimiz ligdeki yerine doğru götürmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımızdan yoğun bir talep var. Şu anda passolig olarak 50 bin sınırında. Hedefimiz de sezon başında buydu. Kombinelerle birlikte stadyumun tamamen dolacağını düşünüyoruz."
TARAFTARA ÇAĞRI
Türkiye'ye örnek bir davranış sergileyen taraftarlarına da teşekkür eden Başkan Şan, bu konuda şunları söyledi: nbsp;
"Gerçekten Konya'ya yakışır bir taraftarlık sergileyerek skor ne olursa olsun, hakemlerimizin yanlış kararları ne olursa olsun, yine küfürsüz, kötü bir kelime kullanmadan sadece kendi tezahüratlarını yaparak takımına destek çıkmalarını bekliyorum. Bu anlamda Konyasporumuz'un taraftar açısından, stadyum açısından inşallah futbol ve sportif başarı açısından sezon başında koyduğumuz hedefe ulaşmış olacağını düşünüyorum. Taraftarlara sesleniyorum. Güzel olan Konya'ya yakışan neyse onu yapalım diyorum."
"BEŞİKTAŞ'LA 2 MAÇLIK ANLAŞMA YAPTIK"
Beşiktaş Galatasaray maçının da Konya'da oynanmasının söz konusu olup olmadığı sorusuna de cevap veren Başkan Şan, şunları söyledi:
"Beşiktaş-Trabzonspor maçının iyi bir ortamda gerçekleşti. Beşiktaş'la 2 maçlık bir anlaşma yaptık. Buna rakip takımın da buna onay vermesi gerekir. Bir de bizim buradaki son durumları değerlendirip kulüp olarak tekrar bir onay vereceğiz. Eğer o şartlar olursa Beşiktaş-Galatasaray maçı oynanır. Öbür türlü Beşiktaş kulübü zannedersem İstanbul'da Olimpiyat Stadı'nda oynamayı düşündüklerini ifade ettiler."
"GALATASARAY'I YENEREK UĞURLAYACAĞIZ"
Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başında ilk kez Konya'ya geldiği hatırlatılan Başkan Şan, son olarak şöyle dedi:
"Hamzaoğlu, bizim hem oyuncumuz, hem antrenörümüzdü. Kendisi ile diyaloglarımız devam ediyor. Aksihar'ın başında iken de burada kendisini misafir ettik. Bizim çıkış maçlarımızdan birisiydi. Güzel bir skor almıştık. Hamzaoğlu, kendini burada her zaman kendi evinde gibi hissedecek ama sahada Galatasaray'ı yenerek uğurlayacağımızı düşünüyorum."
YENİ TRANSFER
Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy ise şöyle konuştu:
"Transfer için teknik kadroyla görüşüyoruz. Teknikz direktör Aykut Kocaman'ın ilk geldiği gündeki tavırları değişti. O da takım ve kadrodan memnun. Belki transfer de yapmayacağız. Şu an öyle bir talebi yok. Ama önümüzde 3-4 maç var. Onların getirisinde bir futbolcu, 2-3 hafta kötü oynayabiliyor. Ekstra sakatlıklar olabiliyor. Şuraya almamız gerekiyor, dediğimiz bir bölge yok. Önümüzdeki haftalar ne getirir ne götürür. Herhangi bir sakatlık Allah vermesin bir şey olmazsa oturur tekrar bakarız. Takımın ilk yarıyı bitirdiği noktada çok önemli. Belki altlara düşersek üst sıralara çıkmak için takviye gerekli olabilir. Ama böyle gider ve önümüzdeki 3-4 maçtan iyi puanlar alır üst sıralarda bitirirsek çok da transferi konuşacağımız bir şey olmaz. O zaman oturur senenin planlarını yaparız.''
Galatasaray maçının önemine de değinen Aksoy, 3 puanı hedeflediklerini, taraftarlarını sevindirmek istediklerini vurguladı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...