Eşini öldüren şizofren doktor hastaneye sevk edildi!

/ Kaynak: AA
Eşini öldüren şizofren doktor hastaneye sevk edildi!

YAŞAM Haberleri  / AA

Aydın'da eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan uzman doktor, tutulduğu cezaevinden Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Nazilli ilçesinde Yeni Mahalle'deki evlerinde eşi Ayşegül Kurtuluş'u (46) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Nazilli Devlet Hastanesinde görevli biyokimya uzmanı doktor Hasan Kurtuluş (43), tutulduğu Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevinden Nazilli Devlet Hastanesine gönderildi. Kurtuluş, buradaki muayenesinin ardından, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Nail Ündağ, Hasan Kurtuluş'un psikoz tedavisi gördüğünü belirterek, "Hastanemizde çalışmasına engel olabilecek resmi bir yazı veya belge yoktu" dedi.
Eşini bıçakla öldürdükten sonra kendisini polise ihbar eden Hasan Kurtuluş'un, ifadesinde "Neden yaptığımı hatırlamıyorum. Eşim yürüyüşten gelip, duşa girmişti. Ben de mutfaktan aldığım bıçağı eşime sapladım. Kaç kez sapladığımı hatırlamıyorum" dediği öğrenilmişti.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...