Ayvalık'ta korkunç iş kazası!

/ Kaynak: İHA
Ayvalık'ta korkunç iş kazası!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, çalıştığı çimento fabrikasında kolunu yük taşıma bandına kaptıran bir işçi hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.40 sıralarında Çanakkale-İzmir kara yolunun Ayvalık sınırları içinde kalan Tellikavak mevkiindeki bir çimento fabrikasında meydana geldi. Atacan Alptekin (33) adlı işçi, fabrikada 'uzun bant' olarak isimlendirilen yük taşıma bandına henüz belirlenemeyen bir sebeple kolunu kaptırdı. Alptekin feci şekilde hayatını kaybetti. 112 ekipleri geldiğinde talihsiz işçi için yapacak fazla bir şey kalmadı. Savcının yaptığı incelemelerin ardından Atacan Alptekin'in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. nbsp;Aslen Erzincanlı olan ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi mezunu Alptekin'in amcası Hikmet Alptekin'in sorumluluğundaki çimento fabrikasında yıllardır çalıştığı kaydedildi. Bekâr olan Alptekin'in ölümü mesai arkadaşlarını ve amcasını üzüntüye boğdu. Atacan Alptekin'in amcaları Levent Savmaz ile Hikmet Alpetkin göz yaşlarına boğuldu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...