Bu görüntüler dehşete düşürdü

/ Kaynak: DHA
Bu görüntüler dehşete düşürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Pendik'te zabıtaların mallarına el koyduğu ve bu durumu protesto etmek için çatıya çıktığı iddia edilen bir kişi çatıda bulunan kiremitleri yola fırlattı.

Olay geçtiğimiz Çarşamba günü 16.00 sıralarında Pendik Batı Mahallesi Hatboyu Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre 5 katlı Üstünel Apartmanı'nın çatısına çıkan bir kişi, zabıtanın mallarına el koyduğu gerekçesiyle bu durumu protesto etme amaçlı çatıya çıktı. Çatıda bulunan kiremitleri gelişi güzel 5 katlı binadan aşağıya fırlatan vatandaş, park halindeki arabaların camlarının kırılmasına neden oldu. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olayda şans eseri yara alan olmazken olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çatıda zaman zaman bağırdığı duyulan vatandaş, yaklaşık 2 saat boyu ikna edilmeye çalışıldı. 2 saat sonra polis ekiplerince ikna edilen vatandaş, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. nbsp; ##tgvideo##


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...