Raul'den samimi açıklamalar, 'Ronaldo en iyisi'

Raul'den samimi açıklamalar, 'Ronaldo en iyisi'

SPOR Haberleri

İspanya milli takımının ve Real Madrid'in eski forveti Raul'a göre, Cristiano Ronaldo tüm zamanların en iyi futbolcusu haline gelebilir.

Kariyerinde Milli formayla 44 gol atan Raul Gonzalez şu anda New York Cosmos'un forveti. Raul, Ronaldo ve Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin, Brezilyalı büyük oyuncu Pele ve Arjantin efsanesi Diego Maradona ile eşdeğer oyuncular olduğuna inanıyor.
BBC Dünya Servisi'ne mülakat veren 37 yaşındaki Raul "şimdi zirvede Ronaldo'nun olduğunu düşünüyorum; aynı şekilde devam ederse, tüm zamanların en iyisi olabilir" dedi. "Cristiano ve Lionel Messi'nin futbol tarihinin en iyi oyuncularından ikisi olduklarını düşünüyorum. Asıl soru Pele veya Diego Maradona'dan daha iyiler mi?"

"En iyiler arasındalar ama kim birinci ya da ikinci veya üçüncü futbolda bunu söylemek çok zor. Ancak Cristiano beş yıl daha böyle devam ederse..."

Ronaldo Raul'un rekorunu kırdı
29 yaşındaki Ronaldo, Ocak ayında dünyada yılın oyuncusu seçilmişti. Ronaldo Salı günü Ludogorets Razgrad'a karşı 4-0 kazandıkları maçta, Raul'un Şampiyonlar Ligi'ndeki 71 gollük rekorunu aştı. Raul, eski Real takım arkadaşı Ronaldo'nun, yine kendisine ait olan 323 gollük kulüp rekorunu da kırmasını bekliyor. Raul "Ben, Ronaldo'nun bu rekoru kıracağına eminim" dedi. Real Madrid Salı günkü zafer ile, art arda 19 maçta İspanya ligi galibiyet rekorunu kırdı. Raul oyuncuların teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yüksek beklentilerine cevap verdiklerine inanıyor. "Bence Ancelotti büyük bir hoca ve oyuncularla çok iyi ilişki kuruyor, ama aynı zamanda onları çok da zorluyor" dedi.
"Real'de hoca ile oyuncular arasında çok iyi bir ilişki var, sonuçlar ve performans da bunun ürünü."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...