Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vuruldum şakası yaptığı 2 yeğenini kurşunladı

/ Kaynak: DHA
Vuruldum şakası yaptığı 2 yeğenini kurşunladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da yaşayan Turan Şimşek, yeğenleri Cumali ve Ayhan Şimşek'i tabancayla vurdu. Yaralı kardeşler tedaviye alınırken, amca gözaltına alındı

Olay, dün saat 16.15'de merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Dağdibi Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Turan Şimşek'in çocukları, Muğla'da yaşayan amca çocukları Ayhan Şimşek ve Cumali Şimşek'i telefonla arayarak babalarının komşuları ile kavga ettiğini ve vurulduğunu söyledi. Bu haber üzerine iki kardeş Muğla'dan Konya'ya geldi. Amcalarının evine gelen ağabey ve kardeş, Turan Şimşek'i sağlıklı bir şekilde gördü. Ayhan ve Cumali Şimşek bunun bir şaka olduğu öğrenince, amcaları ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Şimşek kardeşler amcaları Turan Şimşek'i döverek evden çıktı. Bu duruma sinirlenen Turan Şimşek, tabancasıyla arkalarından yeğenlerine kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonucu Ayhan Şimşek sırtından, Cumali Şimşek ise kolundan yaralandı. nbsp;İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kolundan yaralanan Cumali Şimşek yakınlardaki Cumhuriyet Polis Merkezi'ne sığınarak yardım isterken, 3 kez duran kalbi yeniden çalıştırılan Ayhan Şimşek ise ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Amca Turan Şimşek ise polis ekiplerinin çalışmaları sonucu suç aleti silah ile birlikte evine yakın bir bölgede kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...