Emre Aydın'a kötü haber!

Emre Aydın'a kötü haber!

MAGAZİN Haberleri

İki yıl önce şarkıcı Emre Aydın'ın, arkadaşı Fazıl Dinçer'le birlikte kurduğu 565 Yapım'la sinema filmi çekmeye hazırlandıkları haberi çıkmıştı

İlk film ise Doğu Yücel'in hikayesini yazdığı gerilim-korku türündeki 'İfrit' isimli yapım olacaktı. Sinema projesinin danışmanlığını Nizam Eren, senaryo danışmanlığını ise Doğu Yücel yapacaktı. Bu haber üzerine Emre Aydın, bilgi sızdırdığı ve kendisinin şöhretinden yararlanmak için fotoğraf servis ettiği gerekçesiyle proje danışmanı Nizam Eren'le sözleşmeyi tek taraflı feshetmişti. Bunun üzerine Nizam Eren açtığı davayı kazandı. Karar üzerine Yargıtay'a giden dava, mahkeme tarafından onandı. Aydın, Nizam Eren'e 56 bin Türk Lirası ödedi. nbsp;Eren, "'Şöhretimden yararlanıyor' ithamını bağışlamam mümkün değildi. Bu yüzden mahkemeye başvurup hakkımı aradım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...