Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan kürsüye o belgelerle çıktı

Başbakan kürsüye o belgelerle çıktı

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Nevşehir AK Parti 5. Olağan İl Kongresinde kürsüye Kılıçdaroğlu'nun 'İspat edin, istifa ederim' dediği belgeler ile çıktı.

Başbakan yurdun dört bir yanını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu haftaki durağı Nevşehir olan nbsp;Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 10:35'de Nevşehir'e geldi.Davutoğlu'nu Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, bazı milletvekilleri ve öteki ilgililer karşıladı. nbsp;AK Parti 5. Olağan İl Kongresine katılan Başbakan gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.İşte o konuşmadan satır başları...
"ARTIK BİZE GAM, HASRET YOK"
Her nesil bir diğerine emanettir. Aynı Hacı Bektaş gibi, Horasan Erenleri gibi. Selam olsun Horasan Erenlerine.Emin olun hepinizle gurur duyuyoruz ama bugün bir kez daha ümitlendim. Madem ki yanımızda, arkamızda böyle bir nesil var artık bize gam, hasret yok.Biz hiçbir zoruluk karşısında eğilmedik, eğilmeyeceğiz. Nevşehir'deyiz. Selam olsun Nevşehirli Damat İbrahim Paşa'ya. Bütün Nevşehirli seleflerime selam olsun. Bu benim bir yıl içinde Nevşehir'e 3. ziyaretim. Başbakan olarak ise 2. ziyaretim. Selam olsun Nevşehir'in her bir köşesine. nbsp;
"BAŞKA HANGİ PARTİ BUNU YAPABİLİR?"
Bir çok karanlık kabus senaryoları çizenler oldu son bir yılda. AK Parti kadroları tüm bunların içinden tam bir ak alınla çıktı. Diğer partiler kendi içlerinde büyük çalkantılar yaşarken biz tüm Türkiye'de halkımızla buluşuyoruz. Rabbimize hamdolsun. Bizim için Türkiye'nin her bir köşesi aziz. Başbakan olduktan sonra hiç bir fark gözetmeden 21 ilimize gittim.Başka hangi parti bunu yapabilir? Son 3 ayda Kılıçdaroğlu'nu, Bahçeli'yi halkla kucaklaşırken görebildiniz mi?
SÜRPRİZ PANKART
Biz aydınlık çağlardan aydınlık geleceğe yürüyoruz. Daha dedelerinin yazdıklarını anlayamayanlar Osmanlı'ya savaş açtılar. İşte bu pankartta yazdığı gibi AK gençlik bizi güzel Türkçemizin yeni ve eski hali ile karşıladı.Bunların kendi tarihi ile kendi kimlikleri ile probelemleri var.

##tgvideo##
Başbakan kürsüye o belgelerle çıktı

"Pankartta Osmanlıca, 'Seni seviyoruz güzel insan Ahmet Davutoğlu' yazıyor."

"BUNU DESİN ÇIKIP ALKIŞLAYACAĞIM"
Geçen hafta Meclis'te Kılıçdaroğlu'na Darbeci Sisi'ye destek verdiniz siz de darbecisiniz dedim. Yaraları olduğu için hepsi ayağa kalktılar. nbsp;Kılıçdaroğlu, siz ne kadar ayağa kalkarsanız kalkın, milli iradenin seçtiğine saygı göstermezsiniz sizi oturturuz. nbsp;Biz ayağa kalktığımızda herkes selam durur. Kılıçdaroğlu madem darbeci değil çıkıp 27 Mayıs'ın darbe olduğunu söylesin. nbsp;Çıkıp desin 27 Mayıs Türk demokrasisine vurulan bir hançerdi desin ben de alkışlayacağım kendisini. Çıkıp bunu demediği sürece biz kendisine darbeci demeye devam edeceğiz.
"BU MİLLET SİZE İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMEYECEK"
Daha yakın zamanlara gelelim. e-muhtıra verildiği zaman 27 Nisan'da sayın Başbakanımız dimdik durduğunda CHP çıkıp şunu demişti. "Genelkurmay'ın görüşleri bizden farklı değildir, altına imzamızı atarız" Bize yeniden bir kapı açılır mı diye ümitlenmişti, Kılıçdaroğlu kimi yanınıza alırsanız alın bu millet size bir daha iktidar yüzü göstermeyecek.
"İHTİLALİ ÇARE OLARAK GÖRDÜLER"
Daha yakın döneme gelelim 17-25 Aralık kumpasları olmuş. 5 Şubat'ta bir CHP'li vekil şöyle diyor; "Eskiden ihtilaller vardı şimdi onları da içeri aldılar kurtuluş yönü kalmadı."İhtilali çare olarak gören bir vekil darbeci değildir de nedir. Biz Sayın Mursi'ye seçilmiş Cumhurbaşkanı olduğu için sahip çıktık. Siz çıkıp darbecilerin yanında durdunuz. Sayın Kılıçdaroğlu çıkıp biz dolaylı ya da doğrudan yapılan her türlü eyleme karşıyız diyin yoksa darbeci sıfatından kurtulamayacaksınız.
"O BELGELER ELİMİZDE"
Sayın Kılıçdaroğlu özellikle kendi döneminde imtihansız kimsenin alınmadığı iddiasında bulundu.Bu iddiayı cevaplandırmak adına size 2 belge göstereceğim. 3209 kişi sınavsız alındı.Sınavsız personel alımı yapıldığına dair teftiş raporunda Kılıçdaroğlu'unun kendi imzası var.Bizi, iktidarlarımızı kimse özellikle bu konularda ithamda bulunamaz nbsp;Kılıçdaroğlu'unun yaptığı bu uygulamalarla onlarca yakınına verilen ihale belgeleri elimizde.
"BU MİLLET BU VATANI SİZE 4 DAKİKA BİLE EMANET ETMEZ"
Kılıçdaroğlu iddialı ise, Yeni Türkiye projemiz için alternetif proje gerçekleştirir.Değil 4 yıl, 4 dakika bile bu millet bu vatanı size emanet etmez.Bu millet Kılıçdaroğlu'nu da CHP zihniyetini de tanıyor.Antalya, Konya, Nevşehir'e hızlı tren uygulama projesi 2015'te tamamlanacak.2015 Haziran'ı bizim için çok önemlidir.2023 çok önemli adımlarla gelecek.Başarının ve zaferin sonu yok deyip yüzde 80-90'lara çıkacağız

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...