Golü attı, iddiayı kaybetti, elini öptü!

Golü attı, iddiayı kaybetti, elini öptü!

SPOR Haberleri

"Hissediyorum, bugün gol atacaksın" diyen Mehmet Topal ile "Atamayacağım" diyen Bekir İrtegün 'el öptürmesine' iddiaya girdi.

Öğle saatlerindeki maç toplantısında "Hissediyorum, bugün gol atacaksın" diyen Mehmet Topal ile "Atamayacağım" diyen Bekir İrtegün 'el öptürmesine' iddiaya girdi. Kazanan Topal elini öptürdü.


FENERBAHÇE'NİN rahat kazandığı maçta, 3. dakikada perdeyi açan golü atan Bekir İrtegün sevincini yaşadıktan sonra yanına gelen Mehmet Topal'ın elini öpüp başına koydu. Bu hareketin arkasında ikilinin öğle saatlerinde girdiği bir iddia var. Maç toplantısı sırasında ikili arasında geçer diyaloğun ardından iddiaya girildi, iddiayı kaybeden Bekir, Topal'ın elini öptü.


BEKİR İRTEGÜN SÖZÜNÜ TUTTU
Toplantı sonrasında Mehmet Topal, Bekir'in yanına giderek "Hissediyorum, bu akşamki maçta gol atacaksın" dedi. Bekir ise "Yanılıyorsun, atamayacağım" yanıtını verdi. İkili bu diyaloğun ardından iddiaya girdi ve "Kaybeden diğerinin elini öpecek" denildi. 3. dakikada golü atan Bekir İrtegün sözünü tuttu ve soluğu yakın arkadaşının yanında aldı. İkilinin bu görüntüsü sosyal medyada da çok konuşuldu. nbsp;Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...