Hülya Koçyiğit ilk kez makyajsız görüntülendi

Hülya Koçyiğit ilk kez makyajsız görüntülendi

MAGAZİN Haberleri

Kızı Gülşah Alkoçlar'ın meme kanserine yakalanmasından sonra zor günler geçiren Hülya Koçyiğit, önceki gün Etiler'deki bir kafede görüntülendi.

Türk Sineması'nın önemli isimlerinden Hülya Koçyiğit, önceki gün Etiler'de bir kafede yardımcılarıyla iş toplantı yaptı. Masada elinden sigarasını düşürmeyen sanatçı, mekan çıkışı kendisine yöneltilen soruları ayaküstü yanıtladı. nbsp;Koçyiğit, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş sürecini anlatan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde 'Ertuğrul Bey'i canlandıran damadı Engin Altan Düzyatan'ın performansını nasıl bulduğu şeklindeki soruya "Maalesef diziyi izleyemedim. O saatte bir vakfın gecesi vardı, oraya destek vermek için katılmam gerekiyordu. O yüzden izleyemedim. Ama bugün tekrarı verilecek izleyeceğim. Galiba trend-topic olmuş..." Altan'ın resimlerini gördüm, fragmanını izledim. Kostümlerini çok beğendim. Muhteşem bir dizi olacağına inanıyorum. 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde o ihtişamı görme fırsatı bulduk. İnanıyorum ki 'Diriliş' ondan bir adım daha ileriye gider" cevabını verdi. Koçyiğit, son zamanlarda çokça tartışılan Osmanlı'nın zorunlu ders olarak okutulmasıyla ilgili bir soruya ise "Ben zorunlu ders olarak algılamadım onu. Herhalde seçmeli derstir. Daha henüz kesinleşmiş bir şey yok. Bu şekilde çıkıp çıkmayacağını henüz bilmiyoruz. Bu konuda bir tavsiye var, alınmış bir karar yok. O yüzden konuşmamın bir anlamı yok herhalde" diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı. Ünlü sanatçı, meme kanseri tedavisi gören kızı Gülşah Alkoçlar'ın sağlığıyla ilgili olarak ise "Benim için şu anda kızımın hayatı önemli. Sağlığıyla meşkulüm. Tedavisi devam ediyor. İnşallah iyi olur. Şu anda tedavisi burada devam ediyor. Amerika'ya belki ameliyatı için gidebilir. Doktorlarıyla temas halindeyiz. Ama ne zaman ameliyat olacağını doktorlar söyleyecek" dedi. Koçyiğit, çok fazla sigara içtiğinin hatırlatılması üzerine ise "Ben de kendime hiç yakıştırmıyorum. Bırakmak için çaba harcıyorum ama çokta başarılı olamıyorum"diye konuştu.

İŞTE HÜLYA KOÇYİĞİT'İN MAKYAJSIZ HALİ

Hülya Koçyiğit ilk kez makyajsız görüntülendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...