Fazıl Say anne hasretini konserde giderdi

/ Kaynak: İHA
Fazıl Say anne hasretini konserde giderdi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü piyanist Fazıl Say, çaldığı eserleri konserine gelen annesine armağan etti.

Anadolu konserleri kapsamında Bodrum'da konser veren Fazıl Say'ı dinlemeye annesi eczacı Gürgün Say da geldi. Bodrum'da yaşayan Say'ın annesi en ön sıradan oğlunu izledi. Nurol Kültür Merkezi'nde konser veren Say'ı yaklaşık 500 kişi dinledi. Ünlü piyanist doğaçlama olarak verdiği konserde aklına gelen şarkıları piyano ile buluşturdu. Günler önce tükenen biletler nedeniyle bazı vatandaşlar konseri ayakta izledi. Say'ın annesinin de izleyici olarak katıldıığı konser 4 bölümden oluştu. Say konserinde Mozart ve Frederic Chopin eserlerine yer verirken, 'Gezi Park-2 Solo Piyano', 'Baladlar' isimli eserlerinin de olduğu birçok şarkı çaldı.
Fazıl Say anne hasretini konserde giderdi

Fazıl Say kısa bir konuşma yaparak, "Bugün beni dinlemeye annem de geldi. Senede 3 veya 4 kez görüşebiliyoruz. Çok yoğun bir programım var, o yüzden bir araya gelemiyoruz. Annem Bodrum'da yaşıyor. Ben de konserlerden fırsat bulup gelemiyorum yanına. 3 gün boyunca annemle hasret gidereceğiz" dedi.


Piyanist Fazıl Say konser sonrasında, hayranları ile bir araya gelerek sohbet etti. Ünlü piyanist yaklaşık 3 saat süren konserin sonunda CD'lerini imzaladı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...