Melo, 'Skor kimseyi yanıltmasın'

Melo, 'Skor kimseyi yanıltmasın'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Konyaspor'u 5-0 yendiği maçın ardından Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör değişikliği sonrası takımdaki mantalitenin değiştiğini söyleyen Melo, "Sahada 11 Aslan gibi mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

Konya'daki futbol atmosferinin çok iyi olduğunu belirten Melo, "Kesinlikle skor kimseyi yanıltmasın, Konya çok iyi takım. Buraya geldiğimizde çok iyi bir futbol ortamı bulduk. Tribünler doluydu ve güzel bir atmosferdi. Skor güzeldi, goller güzeldi ancak ayaklarımızı yere basmamız lazım. Aynı iştahla çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Teknik direktör değişikliği sonrası mantalite değişikliği olduğunu vurgulayan Brezilyalu oyuncu, "Futbolda teknik direktör değişikliği olduğunda bir şeyler değişir. Prandelli de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu, ancak mantalite değişikliği oldu. Benim hep söylediğim şey; "Sahada 11 Aslan gibi mücadele etmemiliyiz"... Mücadele edip, koşmamız, savaşmamız gerekiyor. Eski görüntümüze dönüyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...