Rıdvan Dilmen'den Galatasaray açıklaması, 'Ben bile...'

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray açıklaması, 'Ben bile...'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 5-0'lık Konyaspor galibiyetinin ardından Rıdvan Dilmen maçı değerlendirdi.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 5-0 kazandığı Konyaspor maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Aykut Hoca için de, kamuoyu için de sürpriz olmuştur. Biz de dahil kimse beklemiyordu böyle bir sonuç. Galatasaray'da şimdiye kadar sürekli oyun planı değişiyordu, sürekli sorunlar vardı. Ancak Galatasaray şampiyonluk adayıydı. Hamza Hoca'nın başarısı var. Prandelli tercihinin yanlış olduğunu, Hamza Hamzaoğlu'nun doğru tercih olduğunu görebiliyoruz. Hamza Hoca Galatasaray'ı iyi tanıyor. Bir de Milli Takım'da çalışmış."

BEN BU KADAR İYİ BİR 11 ÇIKARAMAM

"Bugün öncelikle G.Saray nasıl bir 11'le çıkar desem, bu kadar başarılı bir 11 çıkaramam. Yüksek pas yapmaya çalışan bir rakibe karşı böyle bir 11'le çıktı."

İLETİŞİM PROBLEMİ KALMADI


"Oyuncuların iletişim problemi kalmadı. Prandelli zamanında saha için oyuncu ile teknik adam arasında iletişim eksikliği vardı. Hamza hoca herkesle kurabilir bunu. 91'de korner kullandı Galatasaray, maç 5-0'ken stoperlerin ikisi de gitti. Hamza hoca bu ligi ve Galatasaray'ı bildiği için, 'biz büyük takım gibi oynayalım' dedi. Hazma hocadan sonra taraftarın tutumu da değişti. 12 hafta boyunca eleştirdiğimiz Galatasaray ligdeyse hala bu başarısızlık değil başarıydı. Oyun eksikliği vardı. Prandelli Florya'da Hamza hocanın Riva'dan Galatasaray'ı analiz ettiği kadar edememiş."

KONYASPOR'UN TRANSFERE İHTİYACI VAR

"Konyaspor'un sanki transferi ihtiyacı var. Benim düşüncem bu. Karabük maçında 90+3'te attı golü. Mersin maçında bitmek üzereyken 2 gol üst üste buldu. Bunlarla kendinizi kandırabilirsiniz."

AVRUPA'DAN TAMAMEN ELENMİŞSİN...

"Melo ve Selçuk'un etkili olmasının sebebi öncelikle taktiksel anlayış. Gaziantep'ten kazanıp döndü Galatasaray. Ardından bir daha kazandığı zaman moral de artıyor. Avrupa'dan komple elenmişsiniz, bütün konsantreni lige vermişsin."

BİLETLİ TARAFTAR 30 BİNİN ÜSTÜNDE OLUR

"Haftaya Galatasaray maçında biletli taraftar sayısı 30 binin üstünde olur. Bugün kötü başladılar, golden sonra rahatladılar. Oyuncuların üzerindeki baskı var ya hani, biraz serbest kaldılar. Serbest kalınca rahatladılar. Prandelli'nin gitmesi doğruydu. Hamza hoca kararının da doğru bir karar olduğunu görüyoruz. Doğru hamle, doğru antrenör."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...