Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na dava

Hülya Avşar'dan Kılıçdaroğlu'na dava

GÜNDEM Haberleri

Sanatçı Hülya Avşar, Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sarayı için kullandığı ifadelerle ilgili 50 bin liralık tazminat davası açtı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Ankara'da gazetecilerle gündemi değerlendirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ASKON toplantısında yaptığı konuşmasında kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, yine Cumhurbaşkanlığı sarayı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.

''YAN TARAFINA HÜLYA AVŞAR'I DA ALABİLİR''
Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerinden haberdar olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu konuşmasında ''Herhalde gündemde kalmak için benimle tartışmak istiyor. Meraklanmasın ben onunla tartışmayacağım. Çünkü benimle tartışması ona itibar kazandırmaz. Ona itibar kazandıracak olan saraydır. Sarayında otursun. Ona yine itibar kazandıracak olan Rıza Sarraf'tır. Onu da yanına alsın, genel sekreter yapsın. Yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir'' dedi.

AVŞAR, KILIÇDAROĞLU'NA DAVA AÇTI
Hülya Avşar, bu sözlerden rahatsız oldu. Avukatları Kerem Hasbakkal ve Eda Ergin aracılığıyla Kılıçdaroğlu'na dava açtı. Kılıçdaroğlu'ndan 50 bin lira manevi tazminat talep etti. Dilekçede, özetle "Avşar, dünyaya mal olmuş, ülkemizin önde gelen ve sayılı sanatçılarındandır. Kamuoyu önünde ölçüsüz ve ağır biçimde aşağılandı. Sanatçı, siyasi ve hayat görüşünü saklamıyor. 30 yılı aşkın sanat hayatı boyunca yaptığı tüm işlerde sevilen sayılan bir sanatçı olması sebebiyle, Avşar'ın bu denli ağır, çirkin ve gerçeğe aykırı bir ithamla yaptığı mesleğe, karakterine ve güvenirliğine hakaret edilmiş, kişilik haklarına saldırılmıştır" dendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...