Paralel Yapı'ya şafak operasyonu! İşte detaylar

Paralel Yapı'ya şafak operasyonu! İşte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bu sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü günlerdir konuşulan operasyonun ilk işaretini verdi. Bir çok ilde gözaltına alımlar oldu. İşte detaylar...

Paralel Yapıya şafak operasyonu bu sabah gerçekleşti. İşte tüm detaylar... Sabah erken saatlerde günlerdir konuşulan operasyonunun ilk işaretleri geldi. nbsp;Polis araçlar art arda Vatan caddesi'ndeki emniyet müdürlüğü binasında çıkmaya başladı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin ilk adresi Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki binasına oldu. Bu sınrada gazetenin önünde gruplar toplandı. Polis burada toplanan grupların protestoları arasında binaya girdi.. Polisle bekleyen arasında kısa süre itişmeler yaşandı. Protestonun ardından polisler gazete binasına girdi. Kısa süre sonra polisler gazete binasından çıktı. Polislerin evrak eksikliği nedeniyle çıktığı öğrenildi. nbsp;Paralel Yapı'ya şafak operasyonu! İşte detaylar

İki dizinin yönetmeni ve yapımcısı gözaltında

Emniyetin bu sabah saatlerinde eş zamanlı olarak başlattığı operasyonda iki dizinin yönetmenleri ve yapımcısı da gözaltına alındı.Aralarında İstanbul'un da bulunduğu bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında Eskişehir'de Samanyolu TV'nin yapımcısı Salih Asan ve yönetmeni Engin Koç'u gözaltına alındı. Jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 sıralarında merkez Tepebaşı İlçesi'nde 'Sungurlar' ve 'Tek Türkiye' dizilerinin yapımcısı Salih Asan'in evine geldi. Görevliler, Asan'ı gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. nbsp;Aynı saatlerde yine Samanyolu TV'de yayınlanan 'Sungurlar' dizisinin yönetmeni Engin Koç, merkez Odunpazarı İlçesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Koç ve Asan'ın sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra İstanbul'a götürülecekleri ifade edildi.

14 ARALIK OPERASYONUNDAN İLK GÖRÜNTÜLER-TIKLAYIN

##video##

Samanyolu Grubu başkanı Hidayet Karaca gözaltında

Bu sabah saatlerinde yapılan operasyon kapsamında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca da gözaltına alındı. Emniyet mensuplarının paralel yapıya yönelik bu sabah saatlerinde 3 ilde eş zamanlı olarak başlattığı operasyon kapsamında Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın gözaltına alındığı belirtildi. Hidayet Karaca şu sıralar avukatı ile birlikte emniyette bulunuyor. Alınan bilgilere göre Samanyolu Grubundan 15 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu belirtiliyor.

HİDAYET KARACA KİMDİR?

Samanyolu Yayın Grubu genel müdürü ve Samanyolu Haber TV'de program sunucusu. 18 Ağustos 1963 yılında Çankırı'da Doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimi İstanbul'da tamamladı. 1983 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlik Fakültesi Makine bölümünü kazandı ve aynı Üniversitede master programını bitirdi. Celal Bayar Üniversitesi'nde Doktorasını tamamladı. İzmir'de Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi olarak çalıştı. Ege Bölgesi Temsilciliğinden sonra, iki yıl aynı gazetenin Ankara Temsilciliğini yaptı. nbsp;Şu an; Uluslararası yayın yapan (STV) Samanyolu Televizyonu'nun 1999'dan beri Genel koordinatörü olarak görevine devam etmektedir. Basın Konseyi Yüksek Kurul üyesi, Televizyon Yayıncıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Paralel Yapı'ya şafak operasyonu! İşte detaylar

Paralel Yapı'ya şafak operasyonu! İşte detaylar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...