Paralel Yapı operasyonunda o dizilerin senarist ve yapımcıları gözaltına alındı

/ Kaynak: DHA
Paralel Yapı operasyonunda o dizilerin senarist ve yapımcıları gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bugün düzenlenen Paralel Yapı operasyonu kapsamında Samanyolu'nda yayınlanan o dizilerin yapımcı ve senaristleri gözaltına alındı.

Aralarında İstanbul'un da bulunduğu bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında Eskişehir'de Samanyolu TV'nin yapımcısı Salih Asan ve yönetmeni Engin Koç'u gözaltına alındı.Jandarma ve polis ekipleri bugün saat 06.00 sıralarında merkez Tepebaşı İlçesi'nde 'Sungurlar' ve 'Tek Türkiye' dizilerinin yapımcısı Salih Asan'in evine geldi. Görevliler, Asan'ı gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Aynı saatlerde yine Samanyolu TV'de yayınlanan 'Sungurlar' dizisinin yönetmeni Engin Koç, merkez Odunpazarı İlçesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Koç ve Asan'ın sağlık kontrolünden geçirilmesinden sonra İstanbul'a götürülecekleri ifade edildi.


Van' da düzenlenen Paralel Yapı Operasyonu kapsamında STV ' de yayınlanan Tek Türkiye Dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ' ın evinde gözaltına alındığı bildirildi. nbsp;Tek Türkiye dizisinin asistan senaristi Elif Yılmaz gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.



GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...