Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu kez taraftar Suarez'i ısırdı!

Bu kez taraftar Suarez'i ısırdı!

SPOR Haberleri

Barcelona taraftarı Luis Suarez'e tepkili. Cezasının ardından 9. haftada sahalara dönen Suarez, La Liga'daki yedinci maçını da golsüz tamamladı.

Luis Suarez, Barcelona'nın Paris Saint Germain'i 3-1 yendiği Şampiyonlar Ligi maçında takımının son golünü atmasına karşın La Liga'daki suskunluğunu henüz bozamadı.

Dünya Kupası'nda Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 4 ay ceza alan ardından ligin dokuzuncu haftasında sahalara dönen Uruguaylı yıldız, forma giydiği 7 maçta da fileleri havalandıramadı.

Bu durum taraftarı kızdırıyor. Barcelona'nın Getafe ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından sosyal medyada birçok kişi Suarez'in performansını eleştirdi. Kimileri uzun süre futboldan uzak kalan Uruguaylı'nın formunu düşük bulurken, kimileri de Suarez'in söylendiği kadar yetenekli bir futbolcu olmadığını savunuyor. Bazıları ise geçen sezon Liverpool formasıyla 31 gol atarak Premier Lig'de gol kralı olan Suarez'in adaptasyon sorunu yaşadığını ve büyük bir hayal kırıklığı yaşattığını söylüyor.

Bakalım Barcelona formasıyla yalnızca Şampiyonlar Ligi'nde gol atan Suarez, La Liga'da da fileleri havalandırarak taraftarın gözüne girebilecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...