Gaziantep isyan etti: Bu da mı refleks!

Gaziantep isyan etti: Bu da mı refleks!

SPOR Haberleri

Gaziantepspor, Gökhan Töre'nin Şenol Can'a attığı dirsek için MHK Başkanı'nın 'refleks' demesine yayınladığı fotoğrafla tepki gösterdi.

Yorumcu Ahmet Çakar, Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Oğuzhan Özyakup'un Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can'a yaptığı hareketi yorumlarken, bomba ifadeler kullandı ve yeni bir polemiği de başlattı.

"Kovboy Gökhan'ın dirseğini görüp de atmayan Zekeriya'nın hakemciklerini kınıyorum" tweetiyle olaya tepki gösteren Çakar, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'i hedef almaya devam ederek, önemli bir iddiada bulundu.

Çakar, "Zekeriya eski bir hakem dostuma açıklamış. Gökhan Töre yıllardır futbol oynadığı için yaptığı dirsek hareketi refleksmiş" ifadelerini içeren bir tweet attı.

Çakar'ın söylediğine göre, Zekeriya Alp pozisyonu "refleks" diye yorumlarken, bu polemiğe Gaziantepspor Kulübü de katıldı.

nbsp;Gaziantep isyan etti: Bu da mı refleks!

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ İSYAN ETTİ
Gaziantepspor Kulübü resmi twitter hesabı, kırmızı siyahlı ekibin çalışanlarının paylaştığı Şenol'un göğsündeki kızarıklığın yer aldığı fotoğrafı yeniden paylaştı. Gaziantepspor Kulübü çalışanlarının tweetinde ise "Bu da mı refleks" ifadeleri yer aldı.

Gaziantepspor Kulübü daha sonra Facebook adresinden olay anının farklı açıdan bir video görüntüsünü paylaştı ve "Bu da mı refleks sayın Zekeriya Alp!" mesajını paylaştı.
nbsp;Gaziantep isyan etti: Bu da mı refleks!

HAKEM ŞAHAN DA 'ÇARPMA' DEMİŞTİ!
Öte yandan pozisyonun ardından saha kenarına ilerleyen Şenol Can'ın yanında olan hakem Çağatay Şahan'ın kırmızı siyahlı oyuncuya açıklamasında "Çarpma" dediği ifade edildi. Yayıncı kuruluş Lig TV'nin mikrofonlarına ise Şenol Can'ın "Nasıl çarpma hocam ya" diye bağırdığı yansıdı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...