Facebook ile Bing yollarını ayırdı

Facebook ile Bing yollarını ayırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Sosyal paylaşım devi Facebook Bing ile ortaklığını bitirme kararı aldı

Sosyal paylaşım sitesi google ye rakip şekilde sektörde hizmet veren arama motoru bing kullanıcılar yönünden pek kullanılmaması sebebiyle o şirket ile ortaklığını bitirme kararı aldı. Facebook, Bing arama motorundan elde edilen neticelerin Cuma gününden itibaren kullanımdan kaldırıldığını duyurdu. Sosyal ağ, ilk şekilde Ocak 2013'te duyurduğu Sosyal Ağ Araması hizmetini nihayet hayata geçirirken, arama motoru alanındaMicrosoft ile işbirliğini sonlandırdı.

Sosyal Ağ Araması şekilde malum 'Graph Search', Facebook'un 1.35 milyar kullanıcısına arkadaşları ve öteki mevzular ile ilgili süratli ve ergonomik informasyon sunacak. Yaklaşık iki senedir tecrübe mertebesinde olan Sosyal Ağ Araması, 'İstanbul'da yaşayan True Dedective izleyenler' yada 'Cumartesi günü bisiklete binmekten hoşlananlar' benzeri spesifik arama yapma imkanı veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...