Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanlık bütçeleri kabul edildi

/ Kaynak: AA
Bakanlık bütçeleri kabul edildi

Politika Haberleri  / AA

TBMM Genel Kurulu'nda 4 bakanlığın bütçeleri kabul edildi.

Görüşmeler sırasında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
Bakan Yılmaz, belediye gelirlerini ilişkin bir soru üzerine, "Hesaplamalara göre, bu yıl itibarıyla, bu yılın vergi tahminlerine göre 4,1 milyar liralık bir ek kaynak transferi söz konusu" dedi.
Belediyelerin işlevleri geliştikçe gelirlerinin de artması gerektiğini ifade eden Yılmaz, "Ama bir taraftan da şunu kabul etmemiz lazım belediyelerimizin öz gelirlerini giderek daha fazla artırmamız gerekiyor. Geleceğe dönük böyle birtakım hazırlıklarımız da var. Belediyelerimizin öz gelirlerini artırıcı birtakım çalışmalar da düşünülüyor" diye konuştu.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Giresun Eğribel Tüneli yapım ihalesinin sonuçlandığını ve sözleşmenin imzalandığını belirterek, yer teslimi yapılarak hemen çalışmalara başlanacağını söyledi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...