Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan kitabını çıkarıyor

Arda Turan kitabını çıkarıyor

MAGAZİN Haberleri

Atletico Madrid kulübünde futbol oynayan Arda Turan hayat hikâyesini kaleme alıyor.

Türkiye'de genç yaşta yakaladığı şöhretten uzaklaşmak, magazin haberlerine konu olmamak ve tamamen kendisini futbola adamak için kaptanlığını yaptığı Galatasaray'dan ayrılıp İspanya'nın Atletico Madrid kulübünün yolunu tutan Arda Turan hayat hikâyesini kaleme alıyor.
Futbola başladığı Bayrampaşa'dan Manisaspor kariyerine, İspanya'ya geldiği ilk günden A Milli Futbol Takımı'ndaki başarılarına kadar her detayı kendi cümleleriyle kitabına aktaracak olan Turan, bir dönem hayatını paylaştığı Sinem Kobal'a da kitabında yer verecek.
Turan ve Kobal uzun yıllar sevgili olup, geçen yıl nişanlı oldukları dönemde ayrılmışlardı.

'Bayrampaşalı Dahi'
Turan, kaleme almaya hazırlandığı Kitapta Türkiye'den telefonla uzman psikologlardan nasıl destek aldığını da anlatacak. Turan, kamera önünde ve katıldığı programlarda nasıl bir yol izlemesi gerektiği yönünde de Acun Ilıcalı'dan fikirler aldığını kitabının sayfalarına dökecek.
Daha önce Arda Turan hakkında 'Bayrampaşalı Dahi' adlı bir kitap İspanyol yazar Juan E. Rodriguez Garrido'nun tarafından kaleme alınmış ve bu kitap büyük beğeni toplamıştı.

Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...