Kafkas, 'Anadolu'nun en iyi takımını yendik'

Kafkas, 'Anadolu'nun en iyi takımını yendik'

SPOR Haberleri

Tolunay Kafkas, 3-2 galip geldikleri Bursaspor maçının ardından, "Emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kardemir Karabükspor'un, Bursaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, seyir zevki ve oyun kalitesi açısından yüksek bir maç oynadıklarını söyledi.

"ÖZGÜVENİMİZİ GERİ GETİRDİ"


Türkiye liglerinin üstünde bir maç olduğunu belirten Kafkas, " Temposu da aynı şekildeydi. Biz bir ritim yakalayamamıştık sezon başından beri, bunun çeşitli nedenleri vardı. Bursaspor'u, özellikle Anadolu'nun en iyi takımını yenmek kalite ve oyun açısında bize öz güvenimizi geri getirdi. Bundan sonra yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Takım artık oturdu. Maça gelenlere seyir açısında iyi bir maç izlettiğimiz için çok mutluyum" açıklamasını yaptı.
"Mabiala'nın ikinci sarı kart görmesini kupa maçını düşünerek siz mi istediniz?" yönündeki soruya ise deneyimli teknik adam, " Evet ben istedim" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...