Rakipler bugün belli oluyor

Rakipler bugün belli oluyor

SPOR Haberleri

Avrupa Ligi'nde gruplarından çıkmayı başaran Beşiktaş ve Trabzonspor'un son 32'deki rakipleri bugün belli olacak.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 Turu (2. Tur) kuraları bugün İsviçre'de çekilecek. Temsilcilerimizin rakipleri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek kura çekimi sonrasında belli olacak. Kura D-Smart'tan naklen yayımlanacak. nbsp; Avrupa Ligi formatına göre, 12 grubu lider tamamlayan ve şampiyonlar ligi grup aşamasından gelen 4 ekip seribaşı olacak. Dolayısıyla C Grubu'nu, lider bitiren Beşiktaş, kura çekiminde seri başı olacak.

İKİNCİ MAÇ SERİBAŞLARI EV SAHİBİ

Beşiktaş'ın karşılaşacağı rakipleri arasında Anderlecht, Ajax, Liverpool ve Roma da yer alıyor. Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda 2. olan Trabzonspor ise ikinci torbadan kuraya katılacak.

Bordo mavililer, ya Devler Ligi'nden gelen Olympiakos, Sporting, Athletic Bilbao ve Zenit'le ya da Avrupa Ligi gruplarında ilk sırayı alan takımlardan biriyle karşılaşacak.

Kura çekiminde seribaşları, 19 ve 26 Şubat'taki maçların 2.'sini sahasında oynayacak.

BEŞiKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Liverpool
Roma
Anderlecht
Ajax
Villarreal
Sevilla
Torino
Celtic
PSV
Dnipro
Wolfsburg
Young Boys
Aalborg
Guingamp

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Olympiakos
Sporting
A.Bilbao
Zenit
M'Gladbach
C.Brugge
Salzburg
D.Moskova
Feyenoord
İnter
Everton
Napoli
D.Kiev
Fiorentina

DEVLER DE BUGÜN EŞLEŞİYOR

Galatasaray'ın elenmesiyle temsilcimizin kalmadığı Devler Ligi'nde 2. tur kura çekimi de yine bugün Nyon'da saat 13.00'te yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...